DESPRE NOI

 “Al saselea simt” – creativitatea – este atu-ul nostru, pe care l-am transformat in criteriu de baza. Alaturi de el, functionalitatea si capacitatea de a construi un spatiu ergonomic sunt criteriile dupa care ne ghidam.

Cu fiecare nou proiect incercam o noua provocare, deoarece cautam crearea unui design unic pentru fiecare dintre ele, fie in domeniul rezidential, fie comercial. Oferim un pachet complet de servicii, pornind de la masurarea spatiului si proiectarea lui, pana la implementare si consultanta necesara pentru a alege materialele ideale si obiectele de decor potrivite spatiului dumneavoastra.

In permanenta extindem granitele in design interior, realizam in principal cluburi, restaurante, baruri, cafenele, spatii comerciale, dar si apartamente: livinguri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri, camere de copii. De asemenea colaboram cu mai multi artisti, experti in: fier forjat, sculptura, lemn, pictura, ceramica, grafitti, pentru a realiza un spatiu unic, axandu-ne pe originalitate in design interior.

ALEXANDRU TOHOTAN 
Designer

Absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca Sectia Arte decorative si Design
Tel: +40 745 468 109, Email: [email protected]


ZOLTAN ZELENYAK
Designer

Absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca Sectia Arte decorative si Design
Tel: +40 745 391 499 Email: [email protected]