Sins and Fabrics

Sins & Fabrics” sau, pe românește, “Păcate și textile” este ideea unui grup de oameni format dintr-o singură persoană care și-a dorit să ofere publicului ceva diferit pe piața vestimentară și de accesorii. Și a reușit.

Randari proiect:

Orice om simplu ar spune că “Sins & Fabrics” e un “magazin dă haine”. Orice om cu ceva ștaif ar spune că e un “magazin de bucurii și oleacă de teroare”. Bucuriile de aici nu sunt pentru toată lumea, ci doar pentru cei care iubesc și apreciază rock-ul, punk-ul, filmele horror, crucile și craniile. Pe scurt, dacă ești genul căruia îi place să fie îmbrăcat bine atunci când face scandal, “Sins & Fabrics” e locul perfect pentru tine.

Cabina de proba:

Frica e pentru cei care nu au simțul umorului. Orice huligan cu simț estetic, orice rockeriță prentețioasă, orice punkeriță cu nasul pe sus, orice extraterestru iubitor de modă va găsi aici tot ce are nevoie ca să arate bine. Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că hainele de la “S&F” sunt cele mai potrivite pentru oamenii tatuați.

Dacă sloganul tău în viață este ”Sunt rău, dar arăt bine!”, atunci S&F e magazinul perfect pentru tine. În ciuda aparențelor, cumpărătorii sunt rugați să păstreze decența pe perioada vizitei în magazin.

Client: www.sinsandfabrics.ro  Cluj-Napoca, Samuil Micu 3

Mobilier: Rebras

Poze: Calin Moldovan

Text: Adrian Telespan