Mobilier custom pentru BAIE

Amenajarea băii influențează în mod direct funcționalitatea locuinței tale, indiferent de dimensiuni sau formă. Pentru a te ghida în găsirea celor mai potrivite soluții de amenajare, am pregătit un ghid practic, împărțit în următoarele etape și sfaturi utile:

1. Decopertarea și repararea substratului:

Înainte de orice renovare, este esențial să îndepărtezi straturile vechi de finisaj și să repari eventualele deteriorări ale substratului pentru a asigura o fixare solidă a noilor materiale.

2. Amenajarea în funcție de dimensiuni și forme:

  • Băi mici și cochete: Optează pentru mobilier suspendat și culori deschise pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare. Oglinzile și benzile LED contribuie la amplificarea senzației de amplitudine.
  • Băi de apartament: Poți modifica structura predefinită a băii pentru a corespunde preferințelor tale, optând pentru accesorii moderne în timp ce eficientizezi spațiul disponibil.
  • Băi la casă: Poți transforma baia la casă într-o mică oază de relaxare prin alegerea iluminatului ambiental și accent accesoriile de decor.
  • Băi mari: Într-o baie de dimnesiuni mari, ai libertatea de a alege orice idee de amenajare pentru a beneficia de mobilare eficientă și utilare confortabilă.

Amenajarea băii nu este doar despre aspect și estetică, ci și despre funcționalitate și confort, iar alegerea potrivită a materialelor și mobilierului poate face diferența în experiența ta de zi cu zi!

Share