Mobilier custom BAIE

Amenajarea băii influențează în mod direct confortul locuinței tale, indiferent de dimensiuni sau formă. Pentru a te ghida în găsirea celor mai potrivite soluții de amenajare, am pregătit un ghid practic, împărțit în următoarele etape și sfaturi utile:

1. Decopertarea și repararea substratului: Înainte de orice renovare, este esențial să îndepărtezi straturile vechi de finisaj și să repari eventualele deteriorări ale substratului pentru a asigura o fixare solidă a noilor materiale.

2. Amenajarea în funcție de dimensiuni și forme:

  – Băi mici și cochete: Optează pentru mobilier suspendat și culori deschise pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare. Oglinzile și benzile LED contribuie la amplificarea senzației de amplitudine.

   – Băi de apartament: Poți modifica structura predefinită a băii pentru a corespunde preferințelor tale, optând pentru accesorii moderne și eficientizând spațiul disponibil.

 – Băi la casă: Poți transforma baia într-o mică oază de relaxare, alegând o cadă free standing și creând un ambient plăcut cu iluminat ambiental și muzică relaxantă.

 – Băi mari: Ai libertatea de a alege orice idee de amenajare, putând beneficia de mobilare eficientă și utilare confortabilă.

Amenajarea băii nu este doar despre aspect, ci și despre funcționalitate și confort, iar alegerea potrivită a materialelor și mobilierului poate face diferența în experiența ta de zi cu zi.

Share