Mobilier custom BUCATARII

Bucătăria joacă un rol esențial în locuință, inclusiv în spațiile mici sau în casele unde livingul și bucătăria sunt integrate, devenind un loc de interes în viața de zi cu zi. Este esențial ca bucătăria să fie perfect funcțională, indiferent de mobilierul utilizat.

În cazul în care bucătăria și livingul sunt conectate, dulapurile deschise pot fi o alegere bună, oferind luminozitate și versatilitate în design. În lipsa spațiului pentru o masă mare, o peninsulă poate fi soluția potrivită.

Dacă ești interesat de mobilier personalizat, indiferent de cameră, echipa noastră cu peste 16 ani de experiență poate crea mobilier personalizat și oferă consultanță inclusiv pentru spații comerciale.

Compartimentarea si ergonomia sunt fundamentale: fiecare aspect al bucătăriei trebuie să fie practic, ușor de folosit și accesibil.

Cu The 6th Sense Interiors, poți avea încredere că bucătăria ta personalizată va fi de cea mai înaltă calitate. Noi ne ocupăm de tot, de la livrare și până la instalare, asigurând blaturi din materiale de înaltă calitate.

The 6th Sense Interiors îți oferă, de asemenea, consultanță în alegerea electrocasnicelor și a accesoriilor, optând întotdeauna pentru furnizori de top. Fiecare proiect este adaptat nevoilor tale și are drept scop armonia între oameni și spațiul înconjurător.

PAȘII DE LUCRU:

Etapa 1: Compartimentarea împreună cu tine, ascultând și analizând cerințele și spațiul disponibil, plus variante de moodboard-uri pentru realizarea cat mai precisa a proiectului 3D.

Etapa 2: Crearea proiectului 3D, a randarilor fotorealiste și eventuale modificări pe care le dorești, acolo unde e cazul.

Etapa 3: Producție și instalare realizate de colaboratorii noștrii sub atena noastră îndrumare.

Bucătărie cabană
Bucătărie cabană
Masă dining cabană
Masă dining cabană
Dulap bucătărie cabană

Cu The 6th Sense Interiors, bucătăria mult visată devine realitate, iar experiența noastră de peste 16 ani ne ajută să găsim cele mai bune și creative soluții pentru proiectul tău.

Share