Mobilier custom pentru BIROU

Acasă nu este doar locul în care ne odihnim și petrecem timp cu cei dragi, ci și mediul în care ne ducem la bun sfârșit sarcinile de lucru. Așadar, amenajarea camerei de lucru presupune focus dedicat productivității estetice, funcționalitate și inspirație.

Cum poate fi stabilit un plan corect de amenajare? În primul rând, trebuie ținut cont de dimensiunea și forma spațiului. Cu cât încăperea este mai mare, cu atât biroul poate fi împărțit pe mai multe zone. În cazul spațiilor cu formă îngustă sau redusă, se recomandă mobilierul îngust și compact, minimalist și pliabil, precum și accesoriile necesare luând în calcul elementele deja existente.

Pentru un ansamblu unitar, ferestrele sunt, de asemenea, importante. Ferestrele creează armonie și senzația de spațiu într-o încăpere, transformând locul într-un mediu productiv și liniștit pentru a menține focusul din timpul sarcinilor de lucru. Finisajul din spatele monitorului este recomandat să fie cât mai neutru, pentru a nu obosi privirea.

Finisajele peretelui sunt, de asemenea, esențiale într-un birou. Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, detaliile pot contura estetica în funcție de personalitatea și cerințele clientului. În proiectul de design al spațiului de lucru este esențial să nu se omită iluminatul artificial. Totodată, puteți integra decorațiuni pe plac, cum ar fi tablouri, plante de interior sau tapet în contrast cu restul încăperii.

Stilul acestei camere de lucru este clasic, cu placări de lemn și tapet floral în stil baroc, iar pe tavan sunt adăugate grinzi artificiale pentru a contura estetica biroului. Accentul trebuie pus pe materiale durabile si calitative, precum lemn și metal.

Share