Cabinet stomatologic Chromatic Vision

Spațiul cabinetului stomatologic este compartimentat astfel: cabinet propriu-zis, sala de așteptare, spațiu de sterilizare și toaletă.

Cabinet

Elementul unitar al spațiilor din cabinet este grafica detaliului colorat și albul imaculat predominant. Prin nuanța vibrantă și volumetria subtilă creată a detaliilor de pe perete, am redat principala tematică a cabinetului și anume implantul dentar, folosindu-ne de microtehnologii, precizie și o estetică tehnică.

Mobilierul este realizat din MDF alb semilucios care creează o estetică curată, minimalistă, cu tehnologii de ultimă generație care oferă confort și încredere pacienților.

Sala de așteptare

Sala de așteptare continuă viziunea cromatică prin scaunele colorate din policarbonat transparent , tablourile cu pasărea Flamingo și lampa colorată suspendată.

Atât în cabinetul propriu-zis, cât și în sala de așteptare, am optat pentru scafe din rigips coborâte 15 cm și cu fante de 10 cm cu led pentru iluminarea pereților. Deasupra scaunului stomatologic, am creat un cerc de 2 m diametru, unde am incorporat o folie de Barrisol alb translucid semilucios cu bandă led daylight care asigură o lumină suficientă zonei de lucru.

Randările cabinetului pe timp de noapte

Prin reamenajarea acestui vechi cabinet, am optat pentru schimbarea caloriferele clasice cu plinte din aluminiu perimetral pentru a încălzi în mod echilibrat toate încăperile.

Sala de așteptare pe timp de noapte

Toaleta

Pentru toaletă, am folosit una dintre colecțiile de la Durstone adusă de ExpoCeramic, faianță cu plăci de 40×120 cm și gresie de 120×120 cm pe culori deschise pentru a mări spațiul, iar corpurile sanitare sunt de la Melth Design.

Cabinetul înainte de reamenajare

Share