Casa Feleac – Minimalism si eleganta in designul interior

Dormitor scoica

Iluminare pe timp de noapte

Dormitorul este vizibil predominat din lemn din stejar.
Doi pereti laterali sunt placati cu paneluri decorative stejar 18mm HDF lacuite, flancate de 2 placi de riflaj, cele 2 usi din camera sunt integrate in peretii placati pentru a le integra si ascunde vizual. Panelurile sunt prevazute cu decupaje, pentru a le decora cu 4 tablouri bazorelief din bronz cu reproduceri dupa gemenii Jean si Joël Martel -1927.

Randari pe timp de zi

Peretele patului ofera o compozitie formata din doua placi de rigips care dezvaluie o structura de stanca volumetrica care iese prin cercul central. Piesa decorativa centrala este o sectiune de scoica din material sidefat, care impreuna cu stanca sunt realizate de Cristi Preduna.

Dormitor matrimonial

Iluminare pe timp de noapte

La dormitorul matrimonial de pe acelasi etaj al casei, am optat tot pentru motivul cu stanca, corpuri de iluminat pentru tavan de la Prima light si panelurile decorative de HDF dispuse la 45 de grade. Peretele de la intrare este imbracat de tapetul 3d textil de la Moooi furnizat de Accent Decor, cu model in relief, forme geometrice, textura de piele întoarsa in stil modern care adauga un plus de profunzime și de rafinament camerei.

Randari pe timp de zi

Ca si sistem de iluminare, am oferit clientului mai multe optiuni de iluminat al camerei in functie de stare si pentru diferite activitati, fie citit, vizionat tv, facut curat sau pentru machiaj.

Share