Showroom Komoder (Paris)

Pentru showroom-ul de scaune de masaj Komoder din Paris, am optat pentru un design modern și sofisticat, care emană eleganță și rafinament. Podeaua este realizată preponderent din lemn de nuc, iar pe alocuri, pe pereți, am utilizat riflaje din același material pentru a aduce un plus de textură și eleganță în spațiu.

Compartimentarea spațiului a fost realizată prin intermediul unor paravane din metal tăiat pe laser, cu forme curbe, de culoare argintie și aurie, care aduc un plus de dinamism și eleganță în decorul general. Am creat, de asemenea, două zone de plante verzi artificiale – una pe perete și una utilizată ca paravan pentru ușa către baie – care adaugă un aer proaspăt și natural în spațiu.

Pentru iluminarea individuală a scaunelor am utilizat lampi fumurii de sticlă, în timp ce spoturile de iluminat au fost utilizate pentru a pune în valoare peretele și obiectele decorative aflate pe acesta. Pereții sunt de culoare crem, în timp ce tavanul este de culoare neagră.

Un element decorativ interesant este reprezentat de un panel decorativ taiat pe placi separate, care imită dealurile, iluminate din spate cu LED-uri cu lumină caldă. Acest element aduce o notă de originalitate și atmosferă plăcută în întregul spațiu.

Separeu produse

Varianta propunere 2

Varianta a doua pentru showroom Komoder de scaune de masaj, îmbină perfect elemente decorative din piatră și ciment cu iluminarea modernă și inovatoare. Pentru a crea o atmosferă science fiction, am folosit panouri decorative din piatră de 2mm de la StoneFlex și panouri din ciment 3D de la Modulo, cu un design geometric foarte reliefat. Acestea au fost dispuse sub un unghi mic și suprapuse astfel încât să mascheze benzile de LED utilizate pentru a ilumina spațiul.

Tavanul negru a fost proiectat astfel încât să mascheze o bandă LED perimetrală, care inundă peretele placat cu panouri de piatră, cu lumină ambientală.

Compartimentarea scaunelor de masaj a fost realizată prin intermediul unor paravane din stiplex gravate și iluminate în cant, în timp ce mocheta de la Dacca și panourile decorative, tăiate cu laser, prezintă un design preponderent geometric.

Iluminarea scaunelor de masaj se realizează cu ajutorul unor proiectoare cu rază precisă, care sunt interconectate prin corpuri de iluminat din profil de aluminiu și benzi LED albastre.

Scaunele de bar sunt create din metal taiat pe laser. În general, atmosfera din showroom este una obscură și de contrast, cu un accent puternic pus pe produsele din expoziție.

Client: Komoder

Share