Airbnb
Client: Julia P.

Design interior : Livingroom, dining, dormitor, hol in stil clasic

Design interior apartament AirBnb
Ultimele proiecte
Stomprax
Ultimele proiecte
Client: STOMPRAX

Design interior clinica: cabinete, sala de asteptare, birou managerial, vestiar, bai, bucatarie, radiologie, sterilizare

Cabinet stomatologic
Summer house

Ultimele proiecte

Client: VLAS

Concept arhitectural si design interior casa Vlas

Summer house
Moon apartment
Client: DENISA

Design interior apartament: Livingroom, dining, bucatarie.

Apartament Moon
Ultimele proiecte
pita gelato
Client: DENISA

Design interior gelaterie tematica
"IF WILLY WONKA WOULD OPEN AN ICE CREAM SHOP…"

Pita Gelato (Slovenia)
Ultimele proiecte
previous arrow
next arrow

C a t e g o r i i

Design interior cluj
Design interior

Rezidential

Design interior cluj
Design interior

Restaurante

Design interior cluj
Design interior

Cafenele & Baruri

Design interior cluj
Design interior

Spatii publice

Design interior cluj
Design interior

Cluburi

Design interior

Sali evenimente

Design interior cluj
Design

Exterioare

Design Interior Cluj

Firma de Design interior Cluj, “Al saselea simt” – creativitatea – este atu-ul nostru, pe care l-am transformat in criteriu de baza. Alaturi de el, functionalitatea si capacitatea de a construi un spatiu ergonomic sunt criteriile dupa care ne ghidam. Cu fiecare nou proiect incercam o noua provocare, deoarece cautam crearea unui design unic pentru fiecare dintre ele, fie in domeniul rezidential, fie comercial. Oferim un pachet complet de servicii, pornind de la masurarea spatiului si proiectarea lui, pana la implementare si consultanta necesara pentru a alege materialele ideale si obiectele de decor potrivite spatiului dumneavoastra.

In permanenta extindem granitele in design interior, realizam in principal cluburi, restaurante, baruri, cafenele, spatii comerciale, dar si apartamente: livinguri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri, camere de copii. De asemenea colaboram cu mai multi artisti si producatori in: mobilier la comanda, metal taiat pe laser, sculptura, taieri cnc lemn, prototipare mobilier, obiecte decorative si functionale handmade, pictura, ceramica, grafitti, pentru a realiza un spatiu unic, axandu-ne pe originalitate in design interior.

Design interior cluj
ZOLTAN ZELENYAK +40745391499
Design interior cluj
ALEXANDRU TOHOTAN +40745468109

In permanenta extindem granitele in design interior, realizam in principal cluburi, restaurante, baruri, cafenele, spatii comerciale, dar si apartamente: livinguri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri, camere de copii. De asemenea colaboram cu mai multi artisti, experti in: fier forjat, sculptura, lemn, pictura, ceramica, grafitti, pentru a realiza un spatiu unic, axandu-ne pe originalitate in design interior cluj.

BLOG

Aparitii proiecte in mediul online

Design interior cluj

Colaboratori Design interior cluj

CIDXPERT – executie si proiectare mobilier (Pal melaminat, Hpl, Mdf)

Prima Lighting este unul dintre cei mai importanți furnizori români de servicii și produse pentru amenajări interioare, cu un portofoliu complex și diversificat de peste 80 de branduri internaționale premium.

CASA KOALA – Fotolii scaun, fotolii clasice, fotolii moderne, fotolii futuriste, sezute modulare, tabureti, canapele clasice, canapele moderne, canapele futuriste, coltare clasice, coltare moderne.

K-GLASS-firme-sticla-sablata-cluj

K-GLASS va ofera o gama variata de produse : vitralii, sticla fusionata, sticla sablata,  compartimentari sticla, oglinzi, rame

Accent Decor Tapet de lux si decoratiuni interioare, profile decorative din poliuretan si duropolimer

STO-cluj-firme-lavabil-tencuiala-lavabila-paint

STO Vopsele lavabile, lacuri si lasuri, pardoseli

Piastrelle – Peste 900 de produse din categoriile: Gresie, Faianta, Obiecte Sanitare, Mozaic, Parchet, Piscine, Accesorii pentru Baie, Adezivi si Chituri, Sape autonivelante, Hidroizolatii. Avantaj client garantat 10%*