Cinci mansarde unice pentru folosirea spațiului în mod creativ

De la mansarda industrială plină de inspirație și până la un design artistic eclectic, există o mulțime de modalități pentru a crea un interior de mansardă personalizat pe nevoile tale. Cele cinci case prezentate în continuare au în comun un spațiu la mansardă, dar în rest sunt destul de unice pentru modul în care se utilizează și se decorează.

1 |Designer: P S H

Această primă mansardă este exemplul pentru simplitate. Designul unghiular, cu ferestre adânci care scpate în evidență tavanul pătrat, precum și spațiul plat deasupra zonei principale de zi, conferă casei o senzație aproape futuristă. Mobilierul simplu a reușit să intensifice spațiul cu lemn vopsit elegant și decor minimalist.

Spațiul următor continuă pe o temă de design modern, dar într-un mod mai primitor și deschis. Acest spațiu a fost creat pentru o familie tânără, destinat să se potrivească cu restul clădirii. De la parter, tavanele măsoară 6,5 metri. Betonul, sticla și metalul folosit pe parcursul designului ar putea să nu fie „prietenos pentru familie”, dar reușesc să creeze un spațiu sigur și elegant, cu o doză rezonabilă stilull industrial de mansardă.

2 |Visualizer: Anastasia Tuganova

Următorul spațiu de la Cloud N9 are un ton încântător, cald și elegant. De la prima vedere, mobilierul din piele maro iese în evidență. Ar fi la fel de practic atât într-o cabană de pe munte, cât și în această casă cu mansardă. În tot spațiul, culorile sunt neutre, spre capătul mai închis al spectrului. Planul deschis permite bucătăriei modificate (complet cu scară rulantă) să se contopească cu sala de mese simplă și subtilă și, la rândul său, cu spațiul de locuit principal.

3 |Visualizer: Cloud N9

Spațiul este pe partea mai mică, măsurând doar 24 de metri pătrați. Mansarda este necesară aici pentru că nu există altă împărțire între camere. În general, spațiul însorit, construit din pereți albi și podea colorată jucăuș pentru a crea iluzia de mai mult spațiu, are tendințe spre elemente feminin, cu mare efect.

loft-bedroom-design.jpg (940×564)

4 |Visualizer: Max Zhukov

Acest apartament din Praga este modern și apreciat pentru simplitatea sa. Vedem cum albul se poate transforma într-o căldură incontestabilă. Cărămida vopsită în alb contrastează cu grinzile de lemn expuse pentru un amestec între clasic și sofisticat.

5 |Architect: Fabrizia LucianoVisualizer: Jakub Komrska

Sursa : home-designing.com