Cinci mansarde unice care folosesc spațiul în mod creativ

De la mansarda plină de inspirație industrială până la un design artistic mai moale și mai eclectic, există o mulțime de modalități de a crea un interior de mansardă al tău. Cele cinci case prezentate aici au un spațiu la mansardă în comun, dar în rest sunt destul de unice în modul în care se utilizează, se decorează și se celebrează acel spațiu.

1 |Designer: P S H

Această primă mansardă este supremul în simplitate. Designul unghiular, cu ferestre adânci care reflectă tavanul pătrat, precum și spațiul plat deasupra zonei de zi principală conferă casei o senzație aproape futuristă. Mobilierul simplu a reușit să intensifice spațiul cu lemn vopsit elegant și decor minimalist.

Spațiul următor continuă pe o temă de design modern, dar într-un mod puțin mai primitor. Acest spațiu a fost creat pentru o familie tânără și destinat să se potrivească cu restul cladirii. De la parter, tavanele măsoară 6,5 metri. Betonul, sticla și metalul folosit pe parcursul designului ar putea să nu fie „prietenos pentru familie”, dar reușesc să creeze un spațiu sigur și elegant, cu o doză rezonabilă din acel stil industrial de mansardă.

2 |Visualizer: Anastasia Tuganova

Următorul spațiu de la Cloud N9 are un ton încântător, cald și elegant. De la prima vedere, mobilierul potrivit din piele maro impresioneaza. Ar fi la fel de confortabil într-o cabană de pe munte ca și în această casă cu mansardă. În tot spațiul, culorile sunt păstrate neutre, spre capătul mai întunecat al spectrului. Planul deschis permite bucătăriei modificate (complet cu scară rulantă) să se contopeasca cu sala de mese simplă și subtilă și, la rândul său, cu spațiul de locuit principal.

3 |Visualizer: Cloud N9

Spațiul este pe partea mai mică, măsurând doar 24 de metri pătrați. Mansarda era necesara aici pentru ca nu exista alta impartire intre camere. În general, spațiul însorit, care folosește pereți albi și podea colorată jucăuș pentru a crea iluzia de mai mult spațiu, are tendințe spre feminin și capricios, cu mare efect.

loft-bedroom-design.jpg (940×564)

4 |Visualizer: Max Zhukov

Acest apartament din Praga, este modern și de invidiat prin simplitatea sa. Vedem cum albul poate depăși un spațiu și aduce o căldură incontestabilă. Cărămida vopsită în alb contrastează cu grinzile de lemn expuse pentru o amestecare de clasic și sofisticat.

5 |Architect: Fabrizia LucianoVisualizer: Jakub Komrska

Sursa : home-designing.com